1/26/2013

THAILAND

Haloo Helsinki! - Maailman Toisella Puolen

Thaimaa... Uskomattoman kaunis maa. Aivan ihanaa ruokaa ja tosi kuuma. Aurinko paisto melkee joka päivä, vaikka muutama kunnon ukkosmyräkkäki oli. Hotelli oli saarella nimeltä Koh Kho Khao. Tosi rauhallinen paikka. Ihmiset siellä oli ihania ja juteltiin pitkät pätkät meijän hotellin ravintolan tarjoilijoiden kanssa. Kymmenen tunnin lento ei ollu todellakaan paha, koneessa oli omat telkkarit ja niistä pysty kattoo vaikka mitä. Ite katoin pari jaksoo New Girlii ja How I Met Your Motherii ja sit katoin Moulin Rougen ja Black Swanin ja X-men, First Classin.
  Ostin sieltä kaulakorun, kaks mekkoo, laukun, viuhkan ja kavereilla kännykkäpussit. En oikee lähteny hotellilta mihinkään koska halusin vaan makoilla enkä ees tullu sinne shoppailakseni. Porukat ravas vaa jossain ja mä otin aurinkoo. Epäilen ettei mun rusketusrajat haihdu ees ens talveen mennessä.
  Ja vaikka hotelli, ruoka ja ihmiset oli aivan ihania ja maisemat ja varsinkin auringonlaskut oli huikeita, mun on silti pakko sanoo että tää oli mun elämäni paskin loma. Mulla on ollu pariki kertaa niin paskoja lomia et ei sanat riitä kuvaamaan, mutta tää loma vei kyllä kirkkaasti voiton. En saa kertoo syytä, koska mua on kielletty, mutta voin sanoo että yhessä vaiheessa mua ahdisti niin paljon että meinasin oksentaa. Mutta voin sanoo (varmaan) sen verran että kaikkien näiden hirveiden lomien syy on ollu joka kerta sama, mutta ei siitä enenmpää. Mutta onneks kaverit on ollu tukena ja nyt on jo parempi olo, vaikka ei silti tunnu samalta. Kyllä tää tästä...

2 comments:

kommentoikaa nätisti ♥