6/13/2013

summertime sadness

Se oli siinä. En päässy Kallioon, hyvästi viiden vuoden unelma... Luulis että 9,07 keskiarvo ja 20 harrastusta olis riittäny, mutta elämä jatkuu... Joudun siis Töölön Yhteiskouluun. Jännää.... No jaa, ainakin se on hyvä koulu. Sisko yrittää saada mua pyrkimään uudestaan ens vuonna, mutten varmaa kestä toista pettymystä joten pakko nyt vaan sinnitellä siellä TYKissä. Ehkä se on parempi näin, en tosin tiiä viel miten :D
P.S. MUISTAKAA LINKKAILLA BLOGEJA!

6 comments:

 1. paska homma kyl... mut pakko sanoo, et tykkää blogin uudest ulkoasust!

  ReplyDelete
 2. Voi ei, harmillista! Vaikutat just sellaselta, joka olis ansainnut paikan kalliosta! Tiedätkö mitään syytä miksi er kallioon päässyt? Tsemppiä elämä jatkuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. harrastuskset ei ollu vissiin tarpeeks hyvii? En oikeen tiiä, siis oli mulla 8,5 vuoden tanssikokemusta, teatteria ja kirjoittamista jne. ja hyvä keskiarvo, mutta näin nyt kävi... :( ehkä ens vuonna uudestaan!

   Delete
 3. tyhmä juttu, toivoin niin paljo sun puolesta että oisit päässy :/

  ReplyDelete
 4. munki kaveri pääs toisella yrittämällä joten yrität vaan ja teet vielä paremman hakemuksen :) ei hätäää !!

  ReplyDelete
 5. mä uskon, että nyt tuntuu kamalalta ajatukselta, ettei päässy just sinne mihin halusi. tottakai se on tosi kova pettymys. uskon kuitenkin myös siihen, että kun jonnekin pääsee ja tutustuu uusiin ihmisiin jne, niin pian huomaa, ettei muualla ehkä haluaisikaan enää olla. jokaisella koululla on ne omat hyvät/huonot puolensa. vaikka harmittaa niin positiivinen asenne kannattaa ottaa jo heti alkuun. :) mutta aina voi yrittää uudelleen, jos siltä tuntuu! kyllä olisit mun mielestä paikkasi kalliossa ansainnut. paljon tsemppiä ensi vuoteen, kyllä se siitä! :)

  ReplyDelete

kommentoikaa nätisti ♥