6/06/2013

vaikkei tavattais koskaan.


Tässä vähän kuvia päättäreistä. Täytyy sanoa että oikeen huikee kuvasaalis... Plus minullaonvajaailme.com
Mutta kuiteski kevätjuhla meni iha jees, en ees itkeny. Meillä oli kavereiden kanssa systeemi että jos joku meinaa itkee nii toinen sanoo erään ällöttävän sanan jota en nyt aio tänne kirjoittaa :D mutta joo ihan hyvin toimi. No kai se oli aika haikeeta että tiiän että Ella ja Emi on tyyliin ainoot joihin pysyn yhteydessä ja muita en luultavasti nää enää koskaan, en ees niitä joiden kanssa samalla luokalla oon ollu yheksän vuotta, mutta joo elämä jatkuu!
Torkkari meni paremmin kun odotin. Äikkä oli 10 ja loput ysejä, mukaan lukien FYSIIKKA! Olin ihan äimänä, tosin ysin todistuksessa se oli se 8 mutta ketä kiinnostaa mikään saatanan ysin todistus koska vaan päättötodistuksella on väliä! Joten keskiarvo oli se 9,1 johon pyrinkin. Ainoo miinus oli etten saanu stipendii ja vähän kyllä ketutti.... Mutta turha siitä on murehtii.

Tällä hetkellä olen jumissa mörskällä, ne jotka eivät tunnista lempinimeä tarkoitan siis mutsin ostamaa mökkiä. Huomenna onneksi junalla stadiin ja sivistyksen pariin! Ja sitten olis edessä kaikkea mukavaa. En ole varmaan infonnut vielä mutta mä siis muutan Klaukkalan peräreiästä stadiin ja edessä olisi hieman muuttolaatikoiden purkamista. Ella tulee maanantaina apuun ja sitten mennään tiistaina stadiin shoppailemaan Emin kanssa. Keskiviikkona saapuu Riikka, joka jää yöksi ja torstaiaamuna yhteishakutulokset! Alunperinhän Ellan ja Emin piti jäädä yöks mutta koska Arkadian Yhteslyseo (helvetti maanpäällä) ei julkaise tuloksia niiden nettisivuilla vaa ainoastaan postitettuina kirjeinä ja koulun ovessa niitten pitää mennä kotiin jo keskiviikkona... Mutta siis enää viikko jäljellä ja alkaa pikku hiljaa hermostuttamaan ihan KUNNOLLA...

P.s. Mietin taas videopostausta kuin sain vähän inspistä kaverini Oonan (haaveillaan.blogspot.com) blogista ;)

2 comments:

kommentoikaa nätisti ♥