8/03/2013

how we lost our minds

Riikka tuli pitkästä aikaa käymään kotona ja saatiin kerranki asukuvia! Siitä on viimeks varmaan kolme kuukautta... Tossa näkyy pari uutta ostosta. Mekko on ostettu pari viikkoo sitten ja kengät on jo pari kuukautta vanhat mut en oo varma oonko ottnu niistä kuvii.
 Tulin kotiin viime keskiviikkona pienten mutkien kautta. Kaikki meni hyvin junassa ja sitten lähettiin ajelemaan kohti Klaukkalaa ja pysähdyttiin hakemaan kiinalaista. Kun palattiin autoon ruokien kanssa nii auto ei lähde käyntiin. Kyllä otti päähän, olin ihan poikki ja sitte piti seisoskella parkkipaikalla ja odottaa että äitin kaveri tulee hakemaan. Mutta päästiin sitten lopulta kotiin ja auto saatiin korjaukseen.
  Eilen mulla tuli Emi ja Ella kylään ja meillä oli kunnon pyjamabileet, joista kuvia myöhemmin, katottiin mm. Piin elämä ja Scream. Ja sitten keskellä yötä saatiin varsinainen neronleimaus ja lähettiin Tiiran rantaan uimaan keskellä yötä. Lopulta minä ja Ella päädyttiin hyppäämään vaatteet päällä laiturilta kylmään veteen viideltä aamulla. Sen jälkeen tultiin takasin, ihan jäässä, ja katottiin viel lopuks Ocean's Eleven.
 Ens viikolla meen sitten Emille yöks ja varmaan kampaajallekkin, saa nähä mitä teen ;)

No comments:

Post a Comment

kommentoikaa nätisti ♥