2/05/2014

summer 2014; something worth a wait

Täällä ollaan taas! Joulun jälkeen täällä onkin ollut radiohiljaisuus, lähinnä oman laiskuuteni takia... Vähän yli kuukaudessa on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä! Ykkösristeilyä ja sellaista, mutta niistä voin kertoa toisessa postauksessa, sillä tämä postaus keskittyy nyt kokonaan ensi kesään, tai ainakin kesän kahteen päätapahtumaan:
Kesäkuussa olis suuntana Kroatia ja Dubrovnik! Oon pitkään halunnu käydä just Dubrovnikissä, kenties koska Game of Thronesin Kuninkaansataman kohtaukset on kaikki just tuolta :D Näyttää ihan älyttömän mahtavalta paikalta ja Dubrovnikin vanha kaupunkihan on luokiteltu yheks maailman hienoimmista nähtävyyksistä. Kylmät drinkit, rusketus ja rannat täältä tullaan!
Kun sanoin, että tässä kuukaudessa on tapahtunut kaikkea, niin viittasin osittain tähän: Eli varattiin mulle ja mun tutulle 3 viikon kielimatka Japaniin! Matka on siis STS:n kautta ja heinäkuussa, että jos sinne on joku tulossa niin ilmotelkaapa kommenttiboksiin :) Mutsi aluks nyrpisteli nenäänsä noille hinnoille, mutta anto sit periks kun sanoin, että meinaan raataa kesätöissä ja maksaa matkasta osan. Oon niin älyttömän innostunu tästä et hihittelen jo vaan kun aattelen asiaa ♥

Kesä 2014 tuu jo!

Infoon tähän loppuun vielä että haen tässä kuussa vielä UWC-stipendiä ja jos semmosen nappaisin (huom. hyvin epätodennäköistä, ikuinen pessimisti), niin viettäsin seuraavat kaks vuotta ulkomailla. Jos mä pääsisin mun ykkösvaihtoehtoon niin siinä tapauksessa Hong Kongissa. Samalla vetäisin ittelleni muutes IB-tutkinnon ;)

No comments:

Post a Comment

kommentoikaa nätisti ♥