5/17/2015

for all we know life's just a dream

Hyvää sunnuntaita! Pitkästä aikaa vähän asukuvia tarjolla. Ella ja Emi oli meillä tossa perjantaina ja päätettiin ottaa vähän kuvia kun satuttiin olemaan edustuskunnossa.
    Tänä viikonloppuna ei ole ollut pahemmin ohjelmaa perjantain yökyläilyä lukuun ottamatta. Oon vaan lähinnä hengaillu kotona Klaukkalassa ja nauttinu hyvästä säästä. Ens viikolla alkais koeviikko, mutten oo vielä löytänyt motivaatiota lukemiseen.
    Ens viikolla tapahtuu jotain muutakin kuin pahamainen koeviikko... nimittäin mun yo-tulokset tulee! Huomenna pitäs aamupäivällä Wilmaan pamahtaa tulokset ja alan olla pikkuhiljaa hermoromahduksen partaalla. Jännittää! Ilmottelen sitten mitä tulee.
   Huomenna olis kanssa illalla kampaaja ja edessä hiusten värjäys. Vaaleemmaks ollaan menossa ja tavotteena olis semmonen tumman blondi, platinat ei oo ihan se mun juttu. Yritän saada sitten lopputuloksesta mahollisimman nopeesti kuvaa tännekkin, mutta on todennäkösempää että ensin ilmestyy Instagramiin kuva, mutta onneks mun Insta-feed pyöriikin tossa sivupalkissa!
   Teksti takkuilee nyt pahemman kerran lazy sunday:n kunniaksi, joten taidan pistää tekstin poikki tässä ja jatkaa Netflixin katselua.

No comments:

Post a Comment

kommentoikaa nätisti ♥