5/21/2015

THIS IS THE WORLD I KNOW

Oon tässä mun kuvia katsellessa tajunnut kuinka rutiininomaista mun elämä oikeestaan on. Kahvittelua City-Käytävän Robert'sissa, elokuvassa käymistä ja lukemista. Ei elämän sen monimutkaisempaa tarvitse olla, ainakaan mun kohdalla.
Kuvista saattaa huomata, että mun hiusväri on alkanut vaalentua ja syynä tähän useat kampaajavisiitit! Viimeks maanantaina käväsin raidottamassa ja nyt reuhkaa voi jo sanoa blondiks.(Kuvissa ei näy siis nykyinen hiusväri vaan ne on vielä astetta vaaleemmat tosta) Vaikka siitä onkin nyt pari päivää niin en ole edelleenkään ihan tottunut tähän väriin, mutta tykkään kovasti. Myönnän kyllä, että tästä vaaleesta tukasta pitää huolehtia paljon enemmän kuin tummasta. Ennen en edes tarvinnut hoitoaineita sun muita hiustuotteia shampoon ohella, mutta nyt on kaiken maailman hopeashampoot ja -hoitoaineet ostettu!
Koeviikko alkoi mulla virallisesti tänään ruotsin kokeella, mikä meni ihan jees. Ens viikolla olis vaan kaks koetta, matikka ja historia, ja sitten alkaakin loma! Mulla ei oo yhtään ollu loma- saati kesäfiilis ja tuntuu et tää lukuvuos loppu kun seinään. Vaikee ajatella, että kohta mä oon abi ja lukiokin alkaa vedellä viimeisiään. Ylppärimekkoakin on jo kateltu ja lakki tilattu abihupparin yhteydessä. Miten aika on mennyt näin nopeasti?

Maanantaina tuli tosiaan YO-tulokset ja sain englannista E:n ja neljä pistettä vajaa L:stä... Ai että kun ketuttaa! Moni on sanonu, että E on tosi hyvä ja opettajatkin tuli onnittelemaan, mutta mä en ole tosiaankaan tyytyväinen. Ens keväänä sitten vaan uusimaan!

1 comment:

  1. Jee kiva ku postaat taas useemmi! Bloglife is back ;)

    ReplyDelete

kommentoikaa nätisti ♥