5/02/2016

DON'T WORRY ABOUT A THING

Ylppäreiden ja töiden takia oon ollut viime aikoina niin kiireinen, että blogi on jälleen jäänyt taka-alalle, mutta nyt kun kirjoitukset on jo takana, niin toivon mukaan saan blogin taas käyntiin!
Nyt keväällä kirjoitin siis kolme ainetta: lyhyen matikan, äidinkielen ja maantieteen. Kirjoitin mantsan siis toista kertaa, sillä sain syksyllä pistettä vaille eximian ja en suostunut "tyytymään" magnaan. Onneksi uusin, sillä alustavista sain täydet pisteet! Matikka meni myöskin ihan hyvin ottaen huomioon kokeen vaativuuden, mutta äikkä meni hieman huonommin kuin oletin. En kuitenkaan jaksa enää jännittää lopullisia tuloksia, sillä jos alustaviin on yhtään uskomista niin olen syksyllä aloittamassa Sheffieldin yliopistossa. (Penkkarit olivat luonnollisesti ennen kirjoituksia ja ne menivät oikein hyvin, vaikka sää olikin jäinen)
     Kirjoitusten jälkeen lähdin Heidin kanssa juhlimaan Amsterdamiin ja oli kyllä ikimuistoinen matka! Lento lähti samana päivänä kun Heidin kirjoitukset loppuivat (kirjoutukset loppuivat minun kohdaltani viikkoa aikasemmin, mutta Heidillä oli vielä fysiikka edessä) ja suuntasimme lentokentälle heti Heidin poistuttua koetilasta. Amsterdam oli kaupunkina aivan ihana ja ihmiset olivat niin kohteliaita. Pari ihmistä pysäytti minut kadulla ja kehui mekkoani (ks. ensimmäinen kuva) ja olin yhtä hymyä koko päivän. Suomessa meno on huomattavasti jäykempää. Olimme Hollannissa vain muutaman hassun päivän ja vietimme ne shoppaillen ja klubittaen. Amsterdamin klubit olivat luonnollisesti aivan omaa luokkaansa. Katosta satoi konfettia, shampanjaa suihkutettiin ja tilat olivat niin isot, että klubin sisään olisi mahtunut kolme Helsinkiläistä baaria. Aion ehdottomasti vierailla Amsterdamissa uudestaan!
     Amsterdamin jälkeen olen aloittanut työt Rinnekodin koululla, jossa toimin koulunkäyntiavustajana. Avustan siis kehitysvammaisia lapsia koulunkäynnissä, Työ on palkitsevaa, mutta ajoittain raskasta. Tämä työ voittaa kyllä hyllytyksen mennen tullen!

Tässä taisiki olla kaikki tarpeellinen tieto viime kuukauksistani  Palaillaan myöhemmin!

No comments:

Post a Comment

kommentoikaa nätisti ♥