7/01/2017

SHOPPING IN THE UK

Vaikka pk-seudultakin löytyy ihan kiitettävä määrä hyviä vaatekauppoja, melkein mikään mun suosikkivaatekaupoista ei ole vielä rantautunut Suomeen. Briteissä tähän ongelmaan en törmännyt. Ja vaikka Sheffield ei todellakaan ole Lontoon veroinen, kaupungissa oli todella hyvät shoppailumahdollisuudet. Ajatelin nyt vähän listata joitain mun suosikkikauppoja, jossain shoppailin ehkä vähän liiankin säännöllisesti koko viime vuoden.

Mua on aina harmittanut, ettei Hollisteria löydy Suomesta, joten olin tosi mielissäni kun kuulin että Meadowhallista löytyi kyseinen kauppa. Normaalisti Hollister on vähän liian kallis köyhälle opiskelijalle, mutta pari kertaa vuodessa on tosi isot alet jolloin saa paljon tavaraa tosi halvalla! Itse asiassa tälläkin hetkellä on meneillään alet, ja tilasin netistä kaksi hupparia 30 eurolla. Normaalisti olisin saanut pulittaa kyseisistä huppareista yhteensä 110€. Eli siis nettikauppa toimii hyvin Suomestakin käsin. Nyt vaan täytyy kärsivällisesti odottaa, että paketti saapuu. (Tilasin siis nuo kaksi kollaasissa olevaa hupparia)
Todennäköisesti mun tämänhetkinen suosikkikauppa. Ihan törkeän kallis, mutta VS:ltä löytyy niin ihania alusvaatteita, etten vaan pysty vastustamaan kiusausta. Jos säästötililtä ei löydy parisatasta ylimääräistä, kiertäkää tämä kauppa hyvin kaukaa. Yhdet rintsikat maksaa vähintään sen 50€, tosin PINK:in puolelta saattaa löytyä ehkä vähän halvemmalla. Tällä hetkellä mun kaapista löytyy 4 VS rintsikat, 2 bralettet ja varmaan yli 20 alushousut. Ja viime viikolla sattui olemaan toinen VS suurimmista vuosittaisista aleista, joten pakkohan oli laittaa tilausta menemään. Sanonpahan vaan, että vaikka VS:llä saa maksaa itsensä ihan kipeäksi, alusvaatteiden laatu on kyllä ihan huippuluokkaa. 
Suurimman osan vaatteistani ostin viime vuonna kyseisestä kaupasta. Hinta-laatusuhde on kohdallaan, ja kaupasta löytyy kaiken lisäksi Petite-mallisto, mistä löytyy esim täydellisen pituisia housuja ja farkkuja mun kaltaiselle kääpiölle. 
Hollisterin tapaan suhteellisen kallis kauppa, jos on tottunut shoppailemaan H&M:llä. mutta vaatteet on kyllä tosi ihania. Topshopista löytyy myöskin petite-mallisto. Topshopista löytyy ihan semmoista peruskamaa, mutta myös vähän särmikkäämpiä vaatteita.

Keskityin nyt vain kauppoihin jotka löytää Sheffieldistä, mutta tykkään myös tosi paljon myös F21:sta, Bershkasta, ja Urban Outfttersista! Sormet ristissä, että joku noista tulis Sheffieldiin.

No comments:

Post a Comment

kommentoikaa nätisti ♥